Bak skyene skinner sola....

Det var egentlig deilig å ha påskeferie. Men hvorfor skriver jeg det sånn? Jo, fordi - noe som følger med Parkinson er nedstemthet. Og det merket jeg i påsken...... Deilig å ha fridager, helligdager hvor alt er stengt, og tiden kan brukes til ingenting-tid! Hyggelig å få invitasjoner til sosiale ting sammen med venner og familie. Men jeg ønsket ikke å delta!! Aller helst vil jeg bare sitte hjemme og gjøre ingenting ......alene... Men som den pliktoppfyllende man av og til er, så deltok jeg... ....... Og det gav meg ingenting ...... For en skremmende oppdagelse!!! Men det er ikke for ingenting av dopamin kalles lykkehormonet ..... Men ting går opp og ned, derfor ble tittelen på innlegget slik :-)

#parkinson #symptomer #nedstemthet

2 kommentarer

hamyst

27.04.2014 kl.12:22

Hmm.. føles kjent, bortsett fra at jeg får noe ut av å komme meg ut. Kan ikke være greit å ha det sånn.

Vibeke

27.04.2014 kl.12:55

hamyst:
Nei når jeg har det slik er det egentlig ikke greit. Men samtidig, det er ikke slik hele tiden, andre ganger er det helt ok å være sosial :-). Og noen ganger er det slik som du sier, greit å komme seg ut tross alt :-)

Anne Britt

27.04.2014 kl.15:57

Hm! Her trengs noen dopamin- innsprøytinger! F. eks å tenke på hyggelige ting som skal skje! (hm! Du vet hva jeg tenker på, Vibeke!) Selv er jeg så heldig at jeg sjelden blir angrepet av antilykkefølelsen, og når det skjer, er det kortvarig. Men etter flere år med denne samboeren, vet jeg at det ikke nytter å deppe... så jeg bare bestemmer meg, jeg. Fordi jeg tror at det går an å styre følelsene,

Skriv en ny kommentar

Vibeke

Vibeke

50, Ibestad

Jeg er en 50 åring som har fått diagnosen Parkinsons sykdom. Vet ikke helt hva jeg føler, så jeg tenkte å skrive litt blogg. Skriver om hvordan jeg opplever sykdommen, og hvordan jeg lever med sykdommen. Kanskje noen har lyst å lese? Kanskje noen i samme situasjon kan få litt hjelp?

Kategorier

Arkiv

hits