Jobb jobb jobb.....

Jobb er gøy......
Det kan vi være enig om.
Men, -når jobb blir for mye, - ja da er det IKKE gøy!
Jeg er delvis sykemeldt, og kunsten er å tilpasse arbeidstiden til det.
- det kan være enkelt :-)
Men å tilpasse arbeidsmengden........det er vanskelig!!
I uka som gikk ble det for mye av alt!!
Jobb, bevegelse, stress........
Så fredag og lørdag ble det jeg kaller 'pyton-dager' !
Søndag ble litt bedre, men etterdønningene rullet kraftig!
Sliten - manglende tiltakslyst - asosial - isolasjonstendens - deppa.....

Må visst ta noen grep.......

#parkinson #jobb #stress

5 kommentarer

foreignerat50

28.04.2014 kl.06:52

Håper det blir bedre etterhvert.

Ønsker deg en god dag til tross for arbeidsmengden.

Anne Britt

28.04.2014 kl.07:41

Jeg vil anbefale deg ei fin lita bok om stresstakling. Aldri mer stress, heter den og er utgitt på Commentum forlag. Forfatteren heter Birgitte Hultberg. Hun gir enkle råd om hvordan du kan idenifisere stress og så med enkle grep, få bukt med det.

http://www.commentum.no/Nettbutikk/tabid/120/CategoryID/2/Category2ID/24/List/0/Level/2/ProductID/156/Default.aspx?SortField=ProductName%2cProductName

Det er helt klart at arbeidsmengden din er for stor. Å ta grep, er vanskelig, særlig i den arbeidssituasjonen jeg skjønner du er i. Men når hele helga blir ødelagt, er det noe rav ruskende galt. Det skal ikke være sånn! Hvis jeg var lege, ville jeg ha sykemeldt deg totalt, for at du skulle få hentet deg inn. Jeg har selv jobbet i 50% stilling. Jeg jobbet helt klart mye mer enn 50 %. Er stillingen redusert, er det i alle fall feil at man jobber mer enn prosenten tilsier. Redusert er redusert, men det er bare du som kan sørge for at det i ditt tilfelle blir akkurat 60% av alt. Det er du som må gå hjem når du er ferdig på jobben. Du får ha meg unnskyldt at jeg skriver så rett fram her på bloggen din. Du må si fra hvis du mener jeg synser for mye. Men jeg vet hva dette dreier seg om. Les s. 27 - s. 50 i boka jeg har skrevet, så skjønner du det.

Vibeke

28.04.2014 kl.09:41

foreignerat50:
Tusen takk, he en fin dag du også! :-)

Vibeke

28.04.2014 kl.09:44

Anne Britt:
Nei Anne Britt, jeg synes ikke du synser for mye :-) Du setter klare ord på ting, og det trigger mine tanker også. Skal se på boktipset :-)

traust

28.04.2014 kl.20:01

Dette er ikke bra - man kan ikke gjøre alle sine arbeidsoppgaver (hvilket jeg tror mange prøver på), når man jobber redusert. Snakk med sjefen din slik at dere kan definere hva som faktisk er dine oppgaver i denne perioden - og hva du bare kan se helt bort fra og som andre skal ha ansvaret for. Håper det går seg til dette her - lykke til og god bedring :-)

Vibeke

28.04.2014 kl.20:55

traust:
Tusen takk for omtanken :-)

Skriv en ny kommentar

Vibeke

Vibeke

50, Ibestad

Jeg er en 50 åring som har fått diagnosen Parkinsons sykdom. Vet ikke helt hva jeg føler, så jeg tenkte å skrive litt blogg. Skriver om hvordan jeg opplever sykdommen, og hvordan jeg lever med sykdommen. Kanskje noen har lyst å lese? Kanskje noen i samme situasjon kan få litt hjelp?

Kategorier

Arkiv

hits