Hømmervann ^^,)

Onsdag og turdag, og nok en dag med nydelig vær!

Jeg hadde meldt meg på turen til Hømmervann, ca 7 km totalt.

Men siden kartet viste at det lå noen orienteringsposter i begynnelsen av turen, spurte vi (Brita, Grethe og jeg) om vi kunne starte litt i forkant av de andre. Og det var okei. Vi rakk 4 poster før vi ble innhentet.Det ble en utrolig flott tur, jeg var spent på om det kom til å være lettere å gå på tur kontra forrige onsdag. Og det var det!!


Her er vi ved målet, bålkaffen venter :)

Men siden utsjekkingen av oppholdet mitt er begynt, måtte jeg haste tilbake tidligere enn de andre fordi jeg hadde en time/samtale hos lege. Denne var frivillig, men jeg tenkte det kunne være greit å ta imot tilbudet.

Så jeg gikk alene tilbake. Og det gikk også over all forventning. Men jeg måtte sette musikk i øret siste delen av veien for å holde tempoet og for å ikke fokusere på at jeg var sliten.

Kan nevnes at det ikke ble noe mere fysisk aktivitet den dagen......


Brua på returen, - vakker natur.

 

#parkinson #rehabilitering #Valnesfjord #helsesportssenter #utpåtur 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vibeke

Vibeke

52, Ibestad

I januar 2014 fikk jeg diagnosen Parkinsons sykdom. Jeg er såkalt ung for diagnosen, litt utenfor normalfordelingen. Vet ikke helt hva jeg føler, så jeg tenkte å skrive litt blogg. Skriver om hvordan jeg opplever sykdommen, og hvordan jeg lever med sykdommen. Kanskje noen har lyst å lese? Kanskje noen i samme situasjon kan få litt hjelp? Kanskje du bare lurer på hvordan jeg har det?

Kategorier

Arkiv

hits