Besøk hos nevrologen ",)

Noen dager etter at jeg kom fra Valnesfjord var det tid for kontroll hos nevrolog. Litt forsinket i forhold til oppsatt plan, men det var Ok.

Nevrologen min er aller tiders, og jeg føler meg godt i varetatt. Og en kontroll innebærer reise til Universitetssykehuset i Nord Norge (UNN), Tromsø.

Men reisen er enkel; gå ned på kaia, ta hurtigbåten og vips så er man i sentrum av Tromsø etter to og en halv time. Og da gjenstår bare en liten busstur til UNN.

Jeg har kontroll ca. hver 3-4 måned. Og jeg har med meg mannen min.

Parkinsonforbundet anbefalte å ha med pårørende på kontroller. Jeg var usikker på om jeg ville det, så jeg diskuterte det med nevrologen min. Som syntes at det burde jeg absolutt gjøre. Derfor har han vært med de to siste gangene.

Jeg synes jeg er fryktelig stiv i kroppen og at ting er tungt. Går som en kråke sent på dagen. Dette forteller jeg nevrologen.

Jeg er undermedisinert, mener nevrologen. Og skriver ut medisin for gradvis opptrapping. Levodopa iform av Sinemet som skal gi økt mengde dopamin til hjernen. Fra før spiser jeg Requip Depot som er en dopaminagonist.

Dette blir spennende. Blir den nye medisinen å gi forbedringer?

 

#parkinson #medisin #nevrolog

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vibeke

Vibeke

52, Ibestad

I januar 2014 fikk jeg diagnosen Parkinsons sykdom. Jeg er såkalt ung for diagnosen, litt utenfor normalfordelingen. Vet ikke helt hva jeg føler, så jeg tenkte å skrive litt blogg. Skriver om hvordan jeg opplever sykdommen, og hvordan jeg lever med sykdommen. Kanskje noen har lyst å lese? Kanskje noen i samme situasjon kan få litt hjelp? Kanskje du bare lurer på hvordan jeg har det?

Kategorier

Arkiv

hits