Rehabilitering

Dette er er prøve

Publiseringen av dette innlegget har tatt sin tid, fordi jeg plagdes med å snu et bilde..... Det betyr at dette innlegget er skrevet onsdag 6.september 2017. Happy lesing ønskes mine lesere  

Dette er utsikten jeg våknet til. Våknet før vekkerklokka, ganske vanlig det.... Og som vanlig har heller ikke natta vært sammenhengende. Kl 03....pling....våken... men sovnet heldigvis etter ca en time.. Men pytt pytt, eg står han av, som det heter her i nord.

No e d ny dag nye muligheter😊😊

I går sjekka jeg inn her på RNNK, Rehabiliteringsenteret Nord Norges Kurbad, i Tromsø. Gårdagen var bare ankomstdag så det skjedde ikke noe særlig. Unntatt blodprøvetaking og legesjekk. 

Og så var jeg med på omvisning i bygget. Egentlig var ikke det nødvendig fordi jeg var her i august i fjor så eg visste jo alt. Men litt nysgjerrig med god tid, så ble jeg med. 

Her er jeg med i Parkinson gruppa. Hvor mange vi er i år, vet jeg ikke. Men jeg har møtt tre bekjente og blitt kjent med en til. Resten avsløres i dag 😊😊

frokost kl 8, så nå er det bare opp og hopp!  Resten starter kl 9:30 med info møte.

Ha en fin dag!!

#parkinson #rehabilitering #kurbadet #nordnorgeskurbad

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vibeke

Vibeke

54, Ibestad

I januar 2014 fikk jeg diagnosen Parkinsons sykdom. Jeg er såkalt ung for diagnosen, litt utenfor normalfordelingen. Vet ikke helt hva jeg føler, så jeg tenkte å skrive litt blogg. Skriver om hvordan jeg opplever sykdommen, og hvordan jeg lever med sykdommen. Kanskje noen har lyst å lese? Kanskje noen i samme situasjon kan få litt hjelp? Kanskje du bare lurer på hvordan jeg har det?

Kategorier

Arkiv

hits